Gijsen

Gijsen is voor u geopend, wij helpen u graag!
Wij zijn op de reguliere tijden geopend:
dinsdag t/m vrijdag 9.30 - 18.00 uur, donderdag koopavond tot 19.00 uur, zaterdag 9.30 - 17.00 uur.
Zoals u van ons gewend bent mag u altijd een afspraak maken, echter is dit niet noodzakelijk.

Om de gezondheidsrisico ‘s voor u en onze medewerkers zo veel mogelijk te beperken hebben wij, volgens de richtlijnen van het RIVM, de nodige maatregelen getroffen.

Wij vragen u om voor uw en onze veiligheid een mondkapje te dragen bij het bezoeken van onze winkel.
Voelt u zich niet 100% fit, stel uw bezoek aan onze winkel dan uit naar een later moment. Indien u een afspraak heeft,
bel ons dan even om deze te verzetten: 046-4513058.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte en een goede gezondheid toe.

Gijsen Zien & Horen

Wij zijn gewoon voor u geopend en helpen u graag. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM op en hebben wij onze hygiëne maatregelen fors geïntensiveerd. Uw gezondheid en die van onze medewerkers staat natuurlijk voorop!
Welke maatregelen wij precies hebben genomen kunt u lezen in onderstaande blog.

  • We letten in de eerste plaats nog meer dan voorheen op de hygiëne in de winkel en maken bijvoorbeeld alle apparatuur en instrumenten na ieder gebruik schoon.
  • We begroeten iedereen met een glimlach, maar zonder hand en houden zo veel als mogelijk de geadviseerde afstand van 1,5 meter aan.
  • Dankzij onze geavanceerde apparatuur is het mogelijk om ook tijdens de oogmetingen en onderzoeken de geadviseerde afstand zo veel als mogelijk aan te houden.
  • Contactlenzen kunnen gewoon besteld worden en in de winkel worden afgehaald. De contactlenzencontroles en aanmetingen gaan gewoon door. Ook hierbij houden we zoveel als mogelijk de geadviseerde afstand aan.
  • Monturen kunnen gewoon uitgezocht en besteld worden. Reeds bestelde brillen of zonnebrillen kunnen na een berichtje van ons afgehaald worden.
  • Onze audicien is ook gewoon aanwezig om service aan uw hoortoestellen of gehoorbescherming te verlenen. Geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.
  • In de winkel beschikken wij over een InfraSpector. Met deze warmtebeeld camera kunt u vrijwillig uw temperatuur meten.
  • Wij vragen u vriendelijk om, voor uw en onze veiligheid, een mondkapje te dragen bij het bezoeken van onze winkel.
  • Onze medewerkers zijn alleen aanwezig als ze absoluut geen klachten hebben en topfit zijn. Let u er alstublieft ook op dat u onze winkel alleen bezoekt als u geen klachten heeft, niet hoest, niest of zich niet lekker voelt. In dat geval adviseren wij u uw bezoek nog even uit te stellen.

We kijken uit naar de tijd waarin we elkaar weer gewoon kunnen begroeten met een hand en u op de normale manier van dienst kunnen zijn!
Neem de gestelde maatregelen van het RIVM tot die tijd ter harte, denk aan uw medemens en blijf gezond!