Gijsen

Gijsen is voor u geopend, wij helpen u graag!
Wij zijn op de reguliere tijden geopend:
dinsdag t/m vrijdag 9.30 - 18.00 uur, donderdag koopavond tot 19.00 uur, zaterdag 9.30 - 17.00 uur.
Zoals u van ons gewend bent mag u altijd een afspraak maken, echter is dit niet noodzakelijk.

Om de gezondheidsrisico ‘s voor u en onze medewerkers zo veel mogelijk te beperken hebben wij, volgens de richtlijnen van het RIVM, de nodige maatregelen getroffen.

Wij vragen u om voor uw en onze veiligheid een mondkapje te dragen bij het bezoeken van onze winkel.
Voelt u zich niet 100% fit, stel uw bezoek aan onze winkel dan uit naar een later moment. Indien u een afspraak heeft,
bel ons dan even om deze te verzetten: 046-4513058.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte en een goede gezondheid toe.

Gijsen Zien & Horen

Tijdens het rijden kijkt u meestal rechtuit, maar uw ogen moeten ook snel schakelen tussen verschillende kijkrichtingen en afstanden: Van de weg naar de spiegels, naar het navigatiesysteem en het dashboard. Het voortdurend scherpstellen is erg inspannend voor de ogen. Een spiegelend wegdek of felle koplampen kunnen verblindend werken, waardoor autorijden erg vermoeiend kan zijn. Daarnaast wordt 90% van uw reactiesnelheid bepaald door uw zicht. Dat betekent dat u bij een beperkt zicht dus ook een beperktere reactiesnelheid heeft.

Speciale glazen zorgen voor meer kijkcomfort. De glazen in deze bril zijn uitgerust met een speciaal schitteringsfilter, deze neutraliseren hinderlijke schitteringen. U heeft hiervoor veel minder last van de verlichting van het dashboard, de straatverlichting en koplampen van tegenliggers. U kijkt daardoor veel rustiger.