Gijsen

Gijsen is voor u geopend, wij helpen u graag!
Wij zijn op de reguliere tijden geopend:
dinsdag t/m vrijdag 9.30 - 18.00 uur, donderdag koopavond tot 21.00 uur, zaterdag 9.30 - 17.00 uur.
Zoals je van ons gewend bent mag je altijd een afspraak maken, echter is dit niet noodzakelijk.

Om de gezondheidsrisico ‘s voor jou en onze medewerkers zo veel mogelijk te beperken hebben wij, volgens de richtlijnen van het RIVM, de nodige maatregelen getroffen.

Voel je je niet 100% fit, stel je bezoek aan onze winkel dan uit naar een later moment. Indien je een afspraak hebt,
bel ons dan even om deze te verzetten: 046-4513058.

Gijsen Zien & Horen

Tijdens het rijden kijk je meestal rechtuit, maar je ogen moeten ook snel schakelen tussen verschillende kijkrichtingen en afstanden: Van de weg naar de spiegels, naar het navigatiesysteem en het dashboard. Het voortdurend scherpstellen is erg inspannend voor de ogen. Een spiegelend wegdek of felle koplampen kunnen verblindend werken, waardoor autorijden erg vermoeiend kan zijn. Daarnaast wordt 90% van je reactiesnelheid bepaald door je zicht. Dat betekent dat je bij een beperkt zicht dus ook een beperktere reactiesnelheid hebt.

Speciale glazen zorgen voor meer kijkcomfort. De glazen in deze bril zijn uitgerust met een speciaal schitteringsfilter, deze neutraliseren hinderlijke schitteringen. Je hebt hiervoor veel minder last van de verlichting van het dashboard, de straatverlichting en koplampen van tegenliggers. Je kijkt daardoor veel rustiger.