Gijsen

Gijsen is voor je geopend, wij helpen je graag!

Wij vragen je om een mondkapje te dragen, net als onze medewerkers.

Om de gezondheidsrisico‘s voor jou en onze medewerkers zo veel mogelijk te beperken hebben wij, volgens de richtlijnen van het RIVM, de nodige maatregelen getroffen.

Voel je je niet 100% fit, stel je bezoek aan onze winkel dan uit naar een later moment. Indien je een afspraak hebt, bel ons dan even om deze te verzetten: 046-4513058.

Onze nieuwe openingstijden tijdens deze lockdown:

Let op: Voorlopig is er geen koopavond.

dinsdag t/m vrijdag 9.30 - 18.00 uur, zaterdag 9.30 - 17.00 uur.
Zoals je van ons gewend bent mag je altijd een afspraak maken, echter is dit niet noodzakelijk.

Gijsen Zien & Horen

Multifocale glazen zorgen ervoor dat je op alle afstanden goed zicht hebt. Er zit een verloop in het glas dat zowel in de verte, tussenafstanden als op leesafstand goed zicht geeft. Met een multifocale bril heb je maar één bril nodig.

Vrijwel iedereen kan wennen aan multifocale brillenglazen, het heeft alleen wat tijd nodig. De ogen en de hersenen moeten wennen aan het verloop in het glas. Door het verloop in het glas zul je meer moeten bewegen met je hoofd, vooral bij het kijken op korte afstanden. Door het onderste gedeelte van het glas zie je alleen op korte afstanden scherp. Het bovenste gedeelte van het glas gebruik je om in de verte te kijken. Om zo snel mogelijk te wennen aan de glazen adviseren wij je om de bril vanaf het begin de hele dag te dragen.