Gijsen

Gijsen is voor u geopend, wij helpen u graag!
Wij zijn op de reguliere tijden geopend:
dinsdag t/m vrijdag 9.30 - 18.00 uur, donderdag koopavond tot 19.00 uur, zaterdag 9.30 - 17.00 uur.
Zoals u van ons gewend bent mag u altijd een afspraak maken, echter is dit niet noodzakelijk.

Om de gezondheidsrisico ‘s voor u en onze medewerkers zo veel mogelijk te beperken hebben wij, volgens de richtlijnen van het RIVM, de nodige maatregelen getroffen.

Wij vragen u om voor uw en onze veiligheid een mondkapje te dragen bij het bezoeken van onze winkel.
Voelt u zich niet 100% fit, stel uw bezoek aan onze winkel dan uit naar een later moment. Indien u een afspraak heeft,
bel ons dan even om deze te verzetten: 046-4513058.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte en een goede gezondheid toe.

Gijsen Zien & Horen

Kinderbrillen zijn inmiddels net zo hip en trendy als de volwassen exemplaren. Een hippe, stoere bril waarmee je gezien mag worden op het schoolplein. Omdat deze veranderingen niet alleen betrekking hebben op de looks van je kind, maar zeker ook op de portemonnee, heeft Gijsen kids & care opgericht. Dé oplossing om voordeling kinderbril(len) aan te schaffen. Als lid van kids & care zorgen wij ervoor dat je kind verzekerd is van een perfect passend montuur met mooie glazen. Meer weten? Vraag het ons gerust, we vertellen er graag alles over.

Een mooie bril is natuurlijk belangrijk, maar de gezondheid van de ogen is nog veel belangrijker. We besteden er niet voor niets veel aandacht aan. Zeker ook bij kinderen. Zij moeten tenslotte nog heel hun leven met hun ogen doen! Zo bieden wij naast kids & care ook een myopie & care abonnement aan. Lees er meer over op deze pagina.

Loop gerust eens binnen en bekijk onze uitgebreide collectie kinder(zonne)brillen en laat u gelijk informeren over het kids & care en/of myopie & care.