Gijsen

Gijsen is voor je geopend, wij helpen je graag!

Wij vragen je om een mondkapje te dragen, net als onze medewerkers.

Om de gezondheidsrisico‘s voor jou en onze medewerkers zo veel mogelijk te beperken hebben wij, volgens de richtlijnen van het RIVM, de nodige maatregelen getroffen.

Voel je je niet 100% fit, stel je bezoek aan onze winkel dan uit naar een later moment. Indien je een afspraak hebt, bel ons dan even om deze te verzetten: 046-4513058.

Onze nieuwe openingstijden tijdens deze lockdown:

Let op: Voorlopig is er geen koopavond.

dinsdag t/m vrijdag 9.30 - 18.00 uur, zaterdag 9.30 - 17.00 uur.
Zoals je van ons gewend bent mag je altijd een afspraak maken, echter is dit niet noodzakelijk.

Gijsen Zien & Horen

Kinderbrillen zijn inmiddels net zo hip en trendy als de volwassen exemplaren. Een hippe, stoere bril waarmee je gezien mag worden op het schoolplein. Omdat deze veranderingen niet alleen betrekking hebben op de looks van je kind, maar zeker ook op de portemonnee, heeft Gijsen kids & care opgericht. Dé oplossing om voordeling kinderbril(len) aan te schaffen. Als lid van kids & care zorgen wij ervoor dat je kind verzekerd is van een perfect passend montuur met mooie glazen. Meer weten? Vraag het ons gerust, we vertellen er graag alles over.

Een mooie bril is natuurlijk belangrijk, maar de gezondheid van de ogen is nog veel belangrijker. We besteden er niet voor niets veel aandacht aan. Zeker ook bij kinderen. Zij moeten tenslotte nog heel hun leven met hun ogen doen! Zo bieden wij naast kids & care ook een myopie & care abonnement aan. Lees er meer over op deze pagina.

Loop gerust eens binnen en bekijk onze uitgebreide collectie kinder(zonne)brillen en laat je gelijk informeren over het kids & care en/of myopie & care.