Gijsen

Gijsen is voor je geopend, wij helpen je graag!

Wij vragen je om een mondkapje te dragen, net als onze medewerkers.

Om de gezondheidsrisico‘s voor jou en onze medewerkers zo veel mogelijk te beperken hebben wij, volgens de richtlijnen van het RIVM, de nodige maatregelen getroffen.

Voel je je niet 100% fit, stel je bezoek aan onze winkel dan uit naar een later moment. Indien je een afspraak hebt, bel ons dan even om deze te verzetten: 046-4513058.

Onze nieuwe openingstijden tijdens deze lockdown:

Let op: Voorlopig is er geen koopavond.

dinsdag t/m vrijdag 9.30 - 18.00 uur, zaterdag 9.30 - 17.00 uur.
Zoals je van ons gewend bent mag je altijd een afspraak maken, echter is dit niet noodzakelijk.

Gijsen Zien & Horen

FOCUS + FOCUS = SUCCES

Wist je dat we dagelijks wel zo’n 3 miljoen prikkels binnenkrijgen en dat 90% van die informatie ook nog eens via onze ogen binnenkomt? Dan snap je ook dat dit dè reden is waarom visueel trainen binnen de topsport en luchtvaart gebruikt wordt.

Door het proces van waarnemen, verwerken en handelen structureel te trainen creëer je de vaardigheid om ook beter te focussen op jouw succes.

Wat zou het voor jou betekenen wanneer je meer meekrijgt van je omgeving en dat je deze prikkels efficiënter kan verwerken om sneller te reageren? Zeker in een steeds dynamischere (mobiele) wereld, waarin informatie bepalend is voor de successen die we boeken. Of je nu een topsporter bent die bezig is met topprestaties, een manager die overzicht moet houden, of moeite hebt om (werk)druk te reguleren. Ongeacht jouw focus is het van belang dat we het proces van waarnemen, verwerken van informatie en het omzetten tot een handeling zo efficiënt mogelijk inrichten.

“Een goede focus biedt ruimte voor het creëren van kansen en worden bedreigingen sneller gesignaleerd”

Meer weten? www.focusses.nl

Focusses heeft twee trainingsruimtes op de eerste verdieping bij Gijsen.