Gijsen

Gijsen is voor je geopend, wij helpen je graag!

Wij vragen je om een mondkapje te dragen, net als onze medewerkers.

Om de gezondheidsrisico‘s voor jou en onze medewerkers zo veel mogelijk te beperken hebben wij, volgens de richtlijnen van het RIVM, de nodige maatregelen getroffen.

Voel je je niet 100% fit, stel je bezoek aan onze winkel dan uit naar een later moment. Indien je een afspraak hebt, bel ons dan even om deze te verzetten: 046-4513058.

Onze nieuwe openingstijden tijdens deze lockdown:

Let op: Voorlopig is er geen koopavond.

dinsdag t/m vrijdag 9.30 - 18.00 uur, zaterdag 9.30 - 17.00 uur.
Zoals je van ons gewend bent mag je altijd een afspraak maken, echter is dit niet noodzakelijk.

Gijsen Zien & Horen

SEIKO Colors biedt meer dan 200 verschillende tinten en kleuren opties, van stoer grijs tot trendy pastelkleuren. Met een Seiko glas gaat het customizen van jouw bril nog een stapje verder. SEIKO Colours biedt een breed en modieus aanbod van degradé kleurcombinaties evenals volledig getinte lenzen, die allemaal worden ondersteund door de kwaliteit van dé Seiko-technologie. Met een hoger contrast en diepere kleuren zorgt Seiko voor een verbeterde functie naast een individueel vervaardigde, stijlvolle uitstraling. Wil jij nog net dat stapje verdergaan, een echte indruk achterlaten en een fashion statement maken? Kies dan voor de extra mirror coating, bijvoorbeeld in de kleur goud. Hoe unieker en individueler, hoe beter.

Techniek
Bij het doel “mensen een beter zicht en gevoel geven”, is de techniek van groot belang. Daarom werken zij ook onvermoeibaar en constant aan de ontwikkeling van glazen, voor iedere situatie en voor alle facetten van het leven. Met Seiko glazen sluit je geen compromis. Creëer je eigen look en laat je bril een verlenging van je karakter zijn terwijl je geniet van scherp zicht! Benieuwd naar wat het beste bij jou past?