Gijsen

Gijsen is voor je geopend, wij helpen je graag!

Wij vragen je om een mondkapje te dragen, net als onze medewerkers.

Om de gezondheidsrisico‘s voor jou en onze medewerkers zo veel mogelijk te beperken hebben wij, volgens de richtlijnen van het RIVM, de nodige maatregelen getroffen.

Voel je je niet 100% fit, stel je bezoek aan onze winkel dan uit naar een later moment. Indien je een afspraak hebt, bel ons dan even om deze te verzetten: 046-4513058.

Onze nieuwe openingstijden tijdens deze lockdown:

Let op: Voorlopig is er geen koopavond.

dinsdag t/m vrijdag 9.30 - 18.00 uur, zaterdag 9.30 - 17.00 uur.
Zoals je van ons gewend bent mag je altijd een afspraak maken, echter is dit niet noodzakelijk.

Gijsen Zien & Horen

Aan gehoor dat door een overdaad aan geluid te ernstig is beschadigd kan weinig meer worden gedaan. Het is daarom van groot belang om uw gehoor te beschermen.
Gehoorbescherming werkt optimaal als deze voor u op maat is gemaakt. Wij doen dat door een afdruk van uw oor te maken. Op maat gemaakte gehoorbescherming zorgt naast een uitstekende bescherming ook voor een ultiem draagcomfort.

Er zijn verschillende soorten gehoorbescherming: Gehoorbescherming op maat (otoplastieken), oordoppen uit kunststofschuim of siliconen en oorkappen die beide oren geheel bedekken. Samen met u kijken wij welke bescherming het meest geschikt voor u is en bij uw gebruikssituatie past. Of u nu een motorrijder, muzikant, concertbezoeker, reiziger, klusser bent of werkt in een luidruchtige omgeving. Ook voor mensen met slaapproblemen door bijvoorbeeld een snurkende partner of harde omgevingsgeluiden hebben wij geschikte gehoorbescherming. Zwemmers kunnen wij helpen met op maat gemaakte zwemdopjes.

Gehoorbescherming binnen het bedrijfsleven kunnen wij ook op uw locatie aanmeten en leveren. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.

Inear monitors

Het gehoor is erg belangrijk, zeker als muzikant zijnde. Om nog lang te genieten van muziek én goed geluid te hebben op het podium, bieden wij nu professionele, op maat gemaakte inear monitors van Ultimate Ears. Dit is de meest gebruikte inear onder professionals in binnen- en buitenland.

Op basis van uw oorafdruk worden perfect passende inear monitors gemaakt.