Gijsen Zien & Horen

Aan gehoor dat door een overdaad aan geluid te ernstig is beschadigd kan weinig meer worden gedaan. Het is daarom van groot belang om uw gehoor te beschermen.
Gehoorbescherming werkt optimaal als deze voor u op maat is gemaakt. Wij doen dat door een afdruk van uw oor te maken. Op maat gemaakte gehoorbescherming zorgt naast een uitstekende bescherming ook voor een ultiem draagcomfort.

Er zijn verschillende soorten gehoorbescherming: Gehoorbescherming op maat (otoplastieken), oordoppen uit kunststofschuim of siliconen en oorkappen die beide oren geheel bedekken. Samen met u kijken wij welke bescherming het meest geschikt voor u is en bij uw gebruikssituatie past. Of u nu een motorrijder, muzikant, concertbezoeker, reiziger, klusser bent of werkt in een luidruchtige omgeving. Ook voor mensen met slaapproblemen door bijvoorbeeld een snurkende partner of harde omgevingsgeluiden hebben wij geschikte gehoorbescherming. Zwemmers kunnen wij helpen met op maat gemaakte zwemdopjes.

Gehoorbescherming binnen het bedrijfsleven kunnen wij ook op uw locatie aanmeten en leveren. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.