Gijsen

Gijsen is voor u geopend, wij helpen u graag!
Wij zijn op de reguliere tijden geopend:
dinsdag t/m vrijdag 9.30 - 18.00 uur, donderdag koopavond tot 21.00 uur, zaterdag 9.30 - 17.00 uur.
Zoals je van ons gewend bent mag je altijd een afspraak maken, echter is dit niet noodzakelijk.

Om de gezondheidsrisico ‘s voor jou en onze medewerkers zo veel mogelijk te beperken hebben wij, volgens de richtlijnen van het RIVM, de nodige maatregelen getroffen.

Voel je je niet 100% fit, stel je bezoek aan onze winkel dan uit naar een later moment. Indien je een afspraak hebt,
bel ons dan even om deze te verzetten: 046-4513058.

Gijsen Zien & Horen

Harde lenzen zijn vormvast en bieden het beste zicht. Je kunt deze lenzen de hele dag dragen, ze zijn sterk en gaan lang mee. Je krijgt jaarlijks een oproep van ons om op controle te komen.

Voordat je contactlenzen gaat dragen verrichten wij een aantal metingen. We kijken hierbij naar de sterkte van je ogen, het hoornvlies en de kwaliteit van het traanvocht. Uit dit onderzoek kunnen wij concluderen welke lenzen het meest geschikt voor jouw ogen zijn.

Onderhoud

Het is belangrijk om de lenzen dagelijks goed te reinigen. Het dagelijks reinigen met de juiste lenzenvloeistof voorkomt irritatie aan de ogen en zorg voor een optimale bevochtiging. Gebruik voor het schoonmaken nooit water of speeksel. Ook als de lenzen niet gedragen worden dient de vloeistof in de contactlenshouder dagelijks ververst te worden. Vervang de lenshouder na 3 maanden.

Bestellen

Voor het bestellen van je contactlenzen en/of vloeistof kun je ons ook een whatsapp bericht sturen via 06-38544619.