Gijsen

Gijsen is voor u geopend, wij helpen u graag!
Wij zijn op de reguliere tijden geopend:
dinsdag t/m vrijdag 9.30 - 18.00 uur, donderdag koopavond tot 19.00 uur, zaterdag 9.30 - 17.00 uur.
Zoals u van ons gewend bent mag u altijd een afspraak maken, echter is dit niet noodzakelijk.

Om de gezondheidsrisico ‘s voor u en onze medewerkers zo veel mogelijk te beperken hebben wij, volgens de richtlijnen van het RIVM, de nodige maatregelen getroffen.

Wij vragen u om voor uw en onze veiligheid een mondkapje te dragen bij het bezoeken van onze winkel.
Voelt u zich niet 100% fit, stel uw bezoek aan onze winkel dan uit naar een later moment. Indien u een afspraak heeft,
bel ons dan even om deze te verzetten: 046-4513058.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte en een goede gezondheid toe.

Gijsen Zien & Horen

U heeft uw eerste afspraak bij onze gediplomeerde audicien gemaakt. De eerste afspraak neemt ongeveer een uur tijd in beslag. Hoe de weg naar een zo optimaal mogelijk gehoor verder verloopt hebben wij voor u uitgelegd in zes stappen.

Stap 1: intakegesprek en audiogram
Er wordt een gratis hoortest bij u afgenomen door onze gediplomeerde audicien. Aan de hand van deze hoortest wordt een audiogram gemaakt, waarin wordt vastgelegd hoe groot het gehoorverlies aan beide oren is. Afhankelijk van het resultaat kan het zijn dat wij u doorverwijzen naar de kno-arts of een specialist in een audiologisch centrum. Dit in verband met het verkrijgen van een eventuele vergoeding van uw zorgverzekeraar. Onze audicien zal u de procedure voor het verkrijgen van een vergoeding uitleggen.

Stap 2: keuze hoortoestel
Er zijn tegenwoordig legio mogelijkheden op het gebied van hoortoestellen. Onze audicien doorloopt samen met u de mogelijkheden: Een hoortoestel achter het oor, hoortoestel in het oor, of een open aanpassing. Uiteraard passend bij uw gehoorverlies. Nadat u een keuze heeft gemaakt wordt er, indien nodig, een afdruk van uw oor en de gehooringang gemaakt. Uw hoortoestel wordt immers op maat gemaakt.

Stap 3: aanpassing hoortoestel
Onze audicien maakt een afspraak met u wanneer uw hoortoestel gereed is. Tijdens deze afspraak wordt het hoortoestel in uw oor aangebracht en nauwkeurig afgesteld op uw gehoorverlies. U krijgt een uitvoerige uitleg over de instellingen van het hoortoestel en over andere hulpmiddelen. Vanaf dit moment gaat u de hoortoestellen op proef testen.

Stap 4: eerste controle
U heeft uw hoortoestellen kunnen testen. Op de eerste controle kunt u uw volle tevredenheid over het toestel uitspreken, aangeven dat sommige instellingen gewijzigd dienen te worden of u kunt vrijblijvend aangeven dat u een ander soort of ander merk hoortoestel wilt uitproberen.

Stap 5: vervolgcontrole
De hoortoestellen worden op basis van uw ervaringen nog nauwkeuriger afgesteld voor een optimale verstaanbaarheid. De vervolgcontrole bestaat meestal uit een aantal consulten waarin zeer accuraat wordt gewerkt aan de laatste precieze afstelling.

Stap 6: definitieve aanschaf van uw hoortoestel
Uw hoortoestellen zijn nu geheel aangepast aan uw wensen. Na deze uitgebreide proefperiode gaat u over tot de definitieve aanschaf. Voor het verkrijgen van een vergoeding dient u nogmaals ter goedkeuring een afspraak te maken met de Kno-arts of het Audiologisch Centrum.

Onze service blijft ook na aanschaf van de hoortoestellen continu doorlopen. U bent altijd van harte welkom voor een controle of voor een correctie in de afstelling van uw hoortoestel. De gehoorkwaliteit kan immers in de loop van de tijd veranderen. Wij vinden het erg fijn om u tussentijds terug te zien, dit komt de kwaliteit van uw gehoor alleen maar ten goede!

Hoortoestellen

In ons brede assortiment, waaronder de nieuwste hoorproducten die voorzien zijn van de laatste innovaties, is altijd wel een hoortoestel te vinden dat bij u past. We werken met verschillende merken en kunnen u daardoor merkonafhankelijk maatwerk bieden. Al onze hoorproducten zijn klein van formaat en haast onzichtbaar.

Wij werken met de volgende type hoortoestellen: Achter-het-oor hoortoestel (AHO), in-het-oor hoortoestel (IHO) en luidspreker-in-het-oor toestellen (LIHO). Vanzelfsprekend heeft elke soort diverse uitvoeringen, merken en prijzen.

Welk hoortoestel het meest geschikt voor u is, heeft te maken met de mate van versterking die u nodig heeft en of er medische bijzonderheden aan uw oor zijn. Onze audicien adviseert u graag over het toestel dat voor u het meest geschikt is. U bent altijd welkom voor een gratis en vrijblijvend advies en een gratis hoortest.