Gijsen

Gijsen is voor u geopend, wij helpen u graag!
Wij zijn op de reguliere tijden geopend:
dinsdag t/m vrijdag 9.30 - 18.00 uur, donderdag koopavond tot 21.00 uur, zaterdag 9.30 - 17.00 uur.
Zoals je van ons gewend bent mag je altijd een afspraak maken, echter is dit niet noodzakelijk.

Om de gezondheidsrisico ‘s voor jou en onze medewerkers zo veel mogelijk te beperken hebben wij, volgens de richtlijnen van het RIVM, de nodige maatregelen getroffen.

Voel je je niet 100% fit, stel je bezoek aan onze winkel dan uit naar een later moment. Indien je een afspraak hebt,
bel ons dan even om deze te verzetten: 046-4513058.

Gijsen Zien & Horen

Naast hoortoestellen zijn er ook een aantal hoorhulpmiddelen beschikbaar die het leven veraangenamen. Zo kan versterking van geluid voor mensen met een gering hoorvermogen de eenzijdige of tweezijdige communicatie enorm verbeteren. Denk hierbij aan het versterken van het geluid van uw televisie, radio, telefoon of laptop. Via een zogenoemde ringleiding kan je hoortoestel het geluid van deze apparaten draadloos opvangen en zonder bijgeluiden uit de omgeving versterken. Zo kun je het geluid goed horen en heeft je omgeving geen hinder van apparaten waarvan het volume hoog staat. Ook met een draadloze koptelefoon kun je het volume van apparaten regelen zonder dat anderen daar last van hebben. Wij kunnen je adviseren over verschillende Sennheiser sets.

Middelen die werken op licht- of trilsignalen kunnen je ook helpen. Wek- en waarschuwingssystemen worden deze genoemd. Een wekker die je wekt met een trilling, de deurbel of babyfoon die met je communiceert via felle lichtsignalen of een display dat met indicatielampjes aangeeft wat voor jou van belang is.

Met een aangepaste vaste of mobiele telefoon met ingebouwde, regelbare versterker heb je geen moeite meer om een telefoongesprek te kunnen voeren en de ander te verstaan. Bovendien zijn deze telefoontoestellen voorzien van grotere toetsen, een groot display met duidelijke weergave en ingebouwde ringleiding.

Zoals je kunt lezen zijn er talloze mogelijkheden. We informeren je graag over de verschillende opties en bekijken samen met jou de eventuele vergoedingen die je van je zorgverzekeraar kunt krijgen.