Gijsen

Gijsen is voor u geopend, wij helpen u graag!
Wij zijn op de reguliere tijden geopend:
dinsdag t/m vrijdag 9.30 - 18.00 uur, donderdag koopavond tot 19.00 uur, zaterdag 9.30 - 17.00 uur.
Zoals u van ons gewend bent mag u altijd een afspraak maken, echter is dit niet noodzakelijk.

Om de gezondheidsrisico ‘s voor u en onze medewerkers zo veel mogelijk te beperken hebben wij, volgens de richtlijnen van het RIVM, de nodige maatregelen getroffen.

Wij vragen u om voor uw en onze veiligheid een mondkapje te dragen bij het bezoeken van onze winkel.
Voelt u zich niet 100% fit, stel uw bezoek aan onze winkel dan uit naar een later moment. Indien u een afspraak heeft,
bel ons dan even om deze te verzetten: 046-4513058.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte en een goede gezondheid toe.

Gijsen Zien & Horen

Naast hoortoestellen zijn er ook een aantal hoorhulpmiddelen beschikbaar die het leven veraangenamen. Zo kan versterking van geluid voor mensen met een gering hoorvermogen de eenzijdige of tweezijdige communicatie enorm verbeteren. Denk hierbij aan het versterken van het geluid van uw televisie, radio, telefoon of laptop. Via een zogenoemde ringleiding kan uw hoortoestel het geluid van deze apparaten draadloos opvangen en zonder bijgeluiden uit de omgeving versterken. Zo kunt u het geluid goed horen en heeft uw omgeving geen hinder van apparaten waarvan het volume hoog staat. Ook met een draadloze koptelefoon kunt u het volume van apparaten regelen zonder dan andere daar last van hebben. Wij kunnen u adviseren over verschillende Sennheiser sets.

Middelen die werken op licht- of trilsignalen kunnen u ook helpen. Wek- en waarschuwingssystemen worden deze genoemd. Een wekker die u wekt met een trilling, de deurbel of babyfoon die met u communiceert via felle lichtsignalen of een display dat met indicatielampjes aangeeft wat voor u van belang is.

Met een aangepaste vast of mobiele telefoon met ingebouwde, regelbare versterker heeft u geen moeite meer om een telefoongesprek te kunnen voeren en de ander te verstaan. Bovendien zijn deze telefoontoestellen voorzien van grotere toetsen, een groot display met duidelijke weergave en ingebouwde ringleiding.

Zoals u kunt lezen zijn er talloze mogelijkheden. We informeren u graag over de verschillende opties en bekijken samen met u de eventuele vergoedingen die u van uw zorgverzekeraar kunt krijgen.