Gijsen

Gijsen is voor je geopend, wij helpen je graag!

Wij vragen je om een mondkapje te dragen, net als onze medewerkers.

Om de gezondheidsrisico‘s voor jou en onze medewerkers zo veel mogelijk te beperken hebben wij, volgens de richtlijnen van het RIVM, de nodige maatregelen getroffen.

Voel je je niet 100% fit, stel je bezoek aan onze winkel dan uit naar een later moment. Indien je een afspraak hebt, bel ons dan even om deze te verzetten: 046-4513058.

Onze nieuwe openingstijden tijdens deze lockdown:

Let op: Voorlopig is er geen koopavond.

dinsdag t/m vrijdag 9.30 - 18.00 uur, zaterdag 9.30 - 17.00 uur.
Zoals je van ons gewend bent mag je altijd een afspraak maken, echter is dit niet noodzakelijk.

Gijsen Zien & Horen

Zachte lenzen bewegen vrijwel niet omdat zij flexibel zijn en zicht makkelijk aanpassen aan naar de vorm van je oog. Je voelt zachte lenzen daardoor vrijwel niet wat een hoog draagcomfort met zich meebrengt. Je krijgt ieder halfjaar een oproep van ons om op controle te komen.

Voordat je contactlenzen gaat dragen verrichten wij een aantal metingen. We kijken hierbij naar de sterkte van je ogen, het hoornvlies en de kwaliteit van het traanvocht. Uit dit onderzoek kunnen wij concluderen welke lenzen het meest geschikt voor je ogen zijn.

Onderhoud

Hanteer de voorgeschreven draagtermijn van de lenzen. Het is belangrijk om de lenzen dagelijks goed te reinigen. Het dagelijks reinigen met de juiste lenzenvloeistof voorkomt irritatie aan de ogen en zorgt voor een optimale bevochtiging. Gebruik voor het schoonmaken nooit water of speeksel. Ook als de lenzen niet gedragen worden dient de vloeistof in de contactlenshouder dagelijks ververst te worden. Vervang de lenshouder na 3 maanden.

Bestellen

Voor het bestellen van je contactlenzen en/of vloeistof kun je ons ook een whatsapp bericht sturen via 06-38544619.