Gijsen Zien & Horen

voorwoord

Deze zomer is anders dan alle andere. De geboekte vakantie die wellicht niet door kan gaan of nieuwe vakantieplannen in eigen land. Comfortabel genieten in de achtertuin of op het balkon met een hapje en drankje. En de Gijsen Gazet! Ook bij ons zijn de plannen gewijzigd en we geven nu voor het eerst een editie midden in de zomer uit.

Een editie boordevol brillen, waaronder de introductie van een nieuw zonnebrillenmerk in onze collectie. Niet zomaar een merk, we hebben het hier over de fantastische showstoppers van Balmain.

Door de Coronacrisis zijn de wachttijden in het ziekenhuis behoorlijk opgelopen. Zo ook bij de oogartsen. Wist u dat u voor een specialistisch oogonderzoek ook bij ons terecht kunt? Onze wachttijden zijn een stuk minder lang! Onze optometristen zijn net als oogartsen opgeleid om de gezondheid van uw ogen grondig te onderzoeken. Mocht aanvullend onderzoek bij een oogarts in het ziekenhuis toch nodig zijn, dan kunnen wij u een verkorte wachttijd aanbieden.

U komt in deze Gazet een artikel genaamd “Wij zijn Gijsen” tegen. Niet zomaar een verhaaltje over wie we zijn en wat we doen. We hebben namelijk groot nieuws! Wat dat is? Ontdek het zelf!

We hopen u snel weer te begroeten in onze winkel.

WIJ ZIJN GIJSEN

Al sinds jaar en dag zijn we in Sittard en omstreken bekend als Gijsen Optiek. Door de jaren heen is onze dienstverlening steeds verder uitgebreid.

In eerste instantie met de contactlensspecialisten. Daarop volgde de specialistische oogzorg, deze onderzoeken worden uitgevoerd door onze eigen optometristen. Ook vooronderzoeken en nacontroles bij ooglaseren en staar behandelingen worden door ons verzorgd wij. Sinds september 2019 is Gijsen Horen gestart, waardoor er nog een discipline bij is gekomen.

Door al deze veranderingen is de benaming ‘Optiek’ niet meer toereikend. We doen zo veel meer! Daarom hebben wij een naamswijziging doorgevoerd en heten we vanaf nu: Gijsen.

De toevoeging ‘zien&horen’ die we bij onze merknaam gebruiken geeft veel beter weer waarvoor u bij ons terecht kunt. Alles op het gebied van zien en horen!

Bent u nieuwsgierig geworden? Volg dan onze social media kanalen op Facebook en Instagram.

Wees welkom bij GIJSEN!

Balmain x Akoni

Balmain en het Zwitserse brillenmerk Akoni werkten bijna een jaar aan het creëren van Balmain's eerste ultra-luxe collectie zonnebrillen.

Een brillencollectie, gemaakt in Japan, die je gezien moet hebben. De sterke, gedurfde stijl van de nieuwe collectie weerspiegelt de assertieve, zelfverzekerde geest van de Balmain fans. De vele gouden accenten herinneren aan de kenmerkende gouden medaillons en vergulde knopen die terugkomen op de beroemde Balmain kleding, ontworpen door Pierre Balmain en gedragen door menig beroemdheid in Hollywood zoals de familie Kardashian. De ingewikkelde details en het hoge vakmanschap typeren de beroemde ateliers van Balmain.

De exclusieve collectie van Balmain is te bewonderen en te passen in onze winkel.

Horen

Merkonafhankelijk maatwerk

Het zal u vast niet ontgaan zijn dat wij per september 2019 zijn gestart met Gijsen Horen. Wat is ons onderscheidend vermogen als zelfstandige audicien?

Maatwerk
Wij stellen uw wensen en gehoor centraal. De producten die wij aanbieden zijn maatwerk en daardoor écht afgestemd op uw gehoorverlies. Alleen op die manier bereik je het beste resultaat vinden wij. Als u uw maatwerk hoortoestel heeft gekregen kunt u deze gratis en vrijblijvend uitproberen. U bent bij ons niet gebonden aan een gelimiteerde proefperiode. Tijdens de proefperiode kunt u tussentijds altijd terugkomen om het toestel bij te laten stellen. Pas als het helemaal naar wens is gaat u over tot aankoop.

In ons brede assortiment, waaronder de nieuwste hoorproducten die voorzien zijn van de laatste innovaties, is altijd wel een hoortoestel te vinden dat bij u past. In tegenstelling tot de ketens werken wij niet met een huismerk, maar met verschillende merken en kunnen u daardoor merkonafhankelijk maatwerk bieden.
Door onze contracten met alle zorgverzekeraars is ook bij ons een vergoeding mogelijk. Onze audicien kan u hier meer over vertellen.

Ook als u een hoortoestel van een andere audicien draagt bent u altijd welkom om uw toestel schoon te laten maken of batterijen te laten vervangen. Voor het bijstellen van uw hoortoestel kunt u ook bij ons terecht. Service staat bij ons voorop!

Gehoorbescherming
Gehoorbescherming werkt optimaal als deze voor u op maat is gemaakt. Wij doen dat door een afdruk van uw oor te maken. Op maat gemaakte gehoorbescherming zorgt naast een uitstekende bescherming ook voor een ultiem draagcomfort.

GRATIS HOORTEST
U BENT ALTIJD WELKOM VOOR EEN GRATIS EN VRIJBLIJVEND ADVIES EN EEN GRATIS HOORTEST. MAAK DAARVOOR TELEFONISCH EEN AFSPRAAK VIA 046-4513058.

Artdirector & campagnefotografie: Kim Booij Photography – kimbooij.nl | Styling & kleding: FEE Collective – feecollective.com | Hairstyling: Bie Bibi – biebibi.nl | Visagie: Yvonne Duut – DUUT Visagie | Fotograaf: By_ClaireGijsen | Grafische vormgeving: StudioMarq – studiomarq.nl | Verspreiding: Spotta