Gijsen

Gijsen is voor u geopend, wij helpen u graag!

Wij vragen u om een mondkapje te dragen, net als onze medewerkers.

Om de gezondheidsrisico‘s voor jou en onze medewerkers zo veel mogelijk te beperken hebben wij, volgens de richtlijnen van het RIVM, de nodige maatregelen getroffen.

Voel je je niet 100% fit, stel je bezoek aan onze winkel dan uit naar een later moment. Indien je een afspraak hebt, bel ons dan even om deze te verzetten: 046-4513058.

Wij zijn op de reguliere tijden geopend: dinsdag t/m vrijdag 9.30 - 18.00 uur, donderdag koopavond tot 21.00 uur, zaterdag 9.30 - 17.00 uur.
Zoals je van ons gewend bent mag je altijd een afspraak maken, echter is dit niet noodzakelijk.

Gijsen Zien & Horen

Tot in de kleinste details

De ontwerpers nemen het heft in eigen handen! Ondanks dat de techniek zich blijft vernieuwen, heeft de look van de bril de afgelopen jaren een enorme inhaalslag gemaakt. Ja, een bril moet je beter zicht bieden, maar hij moet ook echt een verlenging zijn van je karakter, perfect bij je passen en onderdeel zijn van je complete look. Met de juiste bril maak je een echt fashion statement. En dat vindt de ontwerper ook!

Bij fashion merken zoals Dior, Balmain, Prada en Tom Ford zien we dat de details van de kledinglijnen terugkomen in de details van de bril. Zo heeft de afwerking van het scharnier de look van een knoop of heeft het materiaal dezelfde print als de stof uit de nieuwste collectie.

Een transparante blik

De transparante acetaat bril is een trend die nog niet is uitgespeeld. Sterker nog, we zien hem nu in bijna elk merk terug! Van warme aardse nude kleuren tot diep grijs, blauw en groen. Dit geeft de monturen van acetaat een lichte, transparante uitstraling.

Het zijn de allrounders van dit seizoen, want transparante brillen passen in principe bij elke huid- en haarkleur. Met name op een gebruinde zomerhuid staan ze prachtig.

Tijdloos met een nieuw randje

Het gevlekte acetaat is een materiaalsoort die je de laatste jaren vaak terugziet in sieraden. Denk bijvoorbeeld aan grote statement oorbellen. Het gebruik van dit materiaal is er in de brillenwereld eigenlijk altijd wel geweest. Maar omdat er nu meer aandacht voor is wordt er ook meer mee geëxperimenteerd.

Bijvoorbeeld in de combinatie met titanium. Of de kleur: Eerst was het er voornamelijk in bruintinten, nu ook in het groen, grijs en roze. Dit geeft een nieuw randje aan deze tijdloze trend.