Gijsen

Gijsen is voor u geopend, wij helpen u graag!
Wij zijn op de reguliere tijden geopend:
dinsdag t/m vrijdag 9.30 - 18.00 uur, donderdag koopavond tot 19.00 uur, zaterdag 9.30 - 17.00 uur.
Zoals u van ons gewend bent mag u altijd een afspraak maken, echter is dit niet noodzakelijk.

Om de gezondheidsrisico ‘s voor u en onze medewerkers zo veel mogelijk te beperken hebben wij, volgens de richtlijnen van het RIVM, de nodige maatregelen getroffen.

Wij vragen u om voor uw en onze veiligheid een mondkapje te dragen bij het bezoeken van onze winkel.
Voelt u zich niet 100% fit, stel uw bezoek aan onze winkel dan uit naar een later moment. Indien u een afspraak heeft,
bel ons dan even om deze te verzetten: 046-4513058.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte en een goede gezondheid toe.

Gijsen Zien & Horen

Rem bijziendheid af

2 april 2021

Steeds meer kinderen worden bijziend, volgens onderzoek is in 2050 50% van de wereldbevolking bijziend waarvan 20% een oogaandoening krijgt.

Lees verder

Trends

2 april 2021

Het is je vast niet ontgaan. Sinds een paar jaar zijn de brillen die we herkennen van de retro films of oude familiefoto's weer helemaal terug van weggeweest.

Een trend die, als het aan ons ligt, nog wel even mag blijven! De nieuwste collecties zijn binnen en het is ons niet ontgaan dat elk merk hierop inspeelt. Vormen, kleuren en materialen van vroeger komen terug in de brillen van nu.

Lees verder

Speciale glazen

18 december 2020

Al zeker meer dan 35 jaar werken en streven wij samen met HOYA naar een optimaal zicht, individueel afgestemd op de behoeften en wensen in uw dagelijks leven. In het dagelijkse leven passen we onze kleding keus aan op onze functies en stijl. Laat ook uw brillenglazen uw zicht ondersteunen en haal het meeste uit uw activiteiten. Hieronder leest u in het kort de voordelen van de EnRoute (pro), Sync IIIi en WorkStyle V+ glazen van HOYA.

Lees verder

We blijven voor u geopend

15 december 2020

Tijdens de persconferentie op maandag 14 december 2020 aangekondigd dat opticiens en audiciens onder de essentiële detailhandel vallen. Dit betekent dat wij open mogen blijven en voor u klaar staan.

Lees verder

Focusses

16 juli 2020

Het Focusses cognitieve trainingscentrum verbetert de mentale vaardigheden, besluitvormig en informatieverwerking van het brein. In samenwerking met Gijsen hebben onze specialisten trainingsprogramma’s ontwikkeld om de cognitieve vaardigheden te verbeteren.

Lees verder

In the picture

14 juli 2020

In onze collectie zijn tientallen merken te vinden. Ieder merk heeft zijn eigen verhaal, stijl en herkenbaarheid. We lichten er een aantal uit.

Lees verder

We helpen u graag!

25 mei 2020

Inmiddels hebben wij het werken met de genomen maatregelen en aanpassingen een aantal maanden kunnen ervaren en waar nodig nog meer maatregelen genomen of deze aangepast.

Lees verder

Achter de schermen

24 april 2020

Onze winkel ligt vol mooie (zonne)brillen. Hoe gaat de inkoop hiervan in zijn werk?

Lees verder

Brillentrends 2020

10 april 2020

De brillentrends van 2020. Wat is 'in' dit jaar?

Lees verder

Open brief aan onze klanten

24 maart 2020

In deze zeer uitzonderlijke tijd zien wij ons, naast de vele maatregelen die wij reeds genomen hebben, genoodzaakt hier nog enkele aan toe te voegen.

Lees verder