Gijsen Zien & Horen

Sportbrillen

9 mei 2022

Ultiem sport plezier & prestatie met de vooruitstrevende technieken van Oakley & Evil Eye.

Lees verder

MYOPIE bij kids

1 april 2022

Gedurende de maand april zijn er de nationale OogCheckWeken.

Lees verder

Stage

1 april 2022

Interview met een aantal van onze stagiaires en stagebegeleiders

Lees verder

Onderhoud & gebruikstips

11 november 2021

Onze opticiens geven je een paar tips om je bril zo goed als nieuw te houden.

Lees verder

Contactlenzen

28 september 2021

Nooit meer een vieze bril, zorgeloos sporten en onbelemmerd zicht. Het dragen van contactlenzen heeft zo zijn voordelen.

Lees verder

(zonne)brillentrends

1 juli 2021

De trends van vroeger zijn weer helemaal van nu. Een echte verlenging van je karakter.

Lees verder

Rem bijziendheid af

2 april 2021

Steeds meer kinderen worden bijziend, volgens onderzoek is in 2050 50% van de wereldbevolking bijziend waarvan 20% een oogaandoening krijgt.

Lees verder

Trends

2 april 2021

Het is je vast niet ontgaan. Sinds een paar jaar zijn de brillen die we herkennen van de retro films of oude familiefoto's weer helemaal terug van weggeweest.

Een trend die, als het aan ons ligt, nog wel even mag blijven! De nieuwste collecties zijn binnen en het is ons niet ontgaan dat elk merk hierop inspeelt. Vormen, kleuren en materialen van vroeger komen terug in de brillen van nu.

Lees verder

Speciale glazen

18 december 2020

Al zeker meer dan 35 jaar werken en streven wij samen met HOYA naar een optimaal zicht, individueel afgestemd op de behoeften en wensen in uw dagelijks leven. In het dagelijkse leven passen we onze kleding keus aan op onze functies en stijl. Laat ook uw brillenglazen uw zicht ondersteunen en haal het meeste uit uw activiteiten. Hieronder leest u in het kort de voordelen van de EnRoute (pro), Sync IIIi en WorkStyle V+ glazen van HOYA.

Lees verder

Focusses

16 juli 2020

Het Focusses cognitieve trainingscentrum verbetert de mentale vaardigheden, besluitvormig en informatieverwerking van het brein. In samenwerking met Gijsen hebben onze specialisten trainingsprogramma’s ontwikkeld om de cognitieve vaardigheden te verbeteren.

Lees verder