Gijsen

Gijsen is voor je geopend, wij helpen je graag!

Wij vragen je om een mondkapje te dragen, net als onze medewerkers.

Om de gezondheidsrisico‘s voor jou en onze medewerkers zo veel mogelijk te beperken hebben wij, volgens de richtlijnen van het RIVM, de nodige maatregelen getroffen.

Voel je je niet 100% fit, stel je bezoek aan onze winkel dan uit naar een later moment. Indien je een afspraak hebt, bel ons dan even om deze te verzetten: 046-4513058.

Onze nieuwe openingstijden tijdens deze lockdown:

Let op: Voorlopig is er geen koopavond.

dinsdag t/m vrijdag 9.30 - 18.00 uur, zaterdag 9.30 - 17.00 uur.
Zoals je van ons gewend bent mag je altijd een afspraak maken, echter is dit niet noodzakelijk.

Gijsen Zien & Horen

Onderhoud & gebruikstips

11 november 2021

Onze opticiens geven je een paar tips om je bril zo goed als nieuw te houden.

Lees verder

Kids

11 november 2021

Als je kind bijvoorbeeld klaagt over hoofdpijn, of de leraar aangeeft dat je kind niet goed meekomt in de klas denk je misschien niet meteen aan een bezoekje aan de opticien.

Lees verder

Contactlenzen

28 september 2021

Nooit meer een vieze bril, zorgeloos sporten en onbelemmerd zicht. Het dragen van contactlenzen heeft zo zijn voordelen.

Lees verder

(zonne)brillentrends

1 juli 2021

De trends van vroeger zijn weer helemaal van nu.
Een echte verlenging van je karakter.

Lees verder

Rem bijziendheid af

2 april 2021

Steeds meer kinderen worden bijziend, volgens onderzoek is in 2050 50% van de wereldbevolking bijziend waarvan 20% een oogaandoening krijgt.

Lees verder

Trends

2 april 2021

Het is je vast niet ontgaan. Sinds een paar jaar zijn de brillen die we herkennen van de retro films of oude familiefoto's weer helemaal terug van weggeweest.

Een trend die, als het aan ons ligt, nog wel even mag blijven! De nieuwste collecties zijn binnen en het is ons niet ontgaan dat elk merk hierop inspeelt. Vormen, kleuren en materialen van vroeger komen terug in de brillen van nu.

Lees verder

Speciale glazen

18 december 2020

Al zeker meer dan 35 jaar werken en streven wij samen met HOYA naar een optimaal zicht, individueel afgestemd op de behoeften en wensen in uw dagelijks leven. In het dagelijkse leven passen we onze kleding keus aan op onze functies en stijl. Laat ook uw brillenglazen uw zicht ondersteunen en haal het meeste uit uw activiteiten. Hieronder leest u in het kort de voordelen van de EnRoute (pro), Sync IIIi en WorkStyle V+ glazen van HOYA.

Lees verder

Focusses

16 juli 2020

Het Focusses cognitieve trainingscentrum verbetert de mentale vaardigheden, besluitvormig en informatieverwerking van het brein. In samenwerking met Gijsen hebben onze specialisten trainingsprogramma’s ontwikkeld om de cognitieve vaardigheden te verbeteren.

Lees verder

In the picture

14 juli 2020

In onze collectie zijn tientallen merken te vinden. Ieder merk heeft zijn eigen verhaal, stijl en herkenbaarheid. We lichten er een aantal uit.

Lees verder

Achter de schermen

24 april 2020

Onze winkel ligt vol mooie (zonne)brillen. Hoe gaat de inkoop hiervan in zijn werk?

Lees verder