Gijsen Zien & Horen

Op maat gemaakte ear tips & sleeves voor de Apple Airpods (Pro). Perfecte pasvorm. Optimaal genieten van jouw favoriete muziek.

Muziek hoort bij het leven. Het ontspant, levert energie, zet aan tot bewegen en roept saamhorigheid op. Genieten van muziek is dus genieten van het leven! Meestal gebruiken we Apple Airpods (Pro) om individueel naar muziek via de iPhone te luisteren. Voor veel mensen is de pasvorm van de AirPods (Pro) prima, maar wat als die van jou niet optimaal in je oor passen of zelfs uit je oren vallen?

Pluggerz Fit voor de AirPods Pro zijn op maat gemaakt voor jouw oren. Hierdoor heb je een perfecte pasvorm in je oren en worden de functies en prestaties van jouw AirPods Pro optimaal benut. Het Fit maatwerk is gemaakt van anti-allergisch siliconen materiaal en is makkelijk op je AirPods Pro te zetten (en weer te verwijderen voor het opladen).

+ Je hoeft door de perfecte aansluiting je muziek niet zo hard te zetten

+ De pasvorm zorgt ervoor dat je AirPods Pro goed in je oren blijven zitten

+ Het maatwerk is eenvoudig op je AirPods Pro te klikken en zit onzichtbaar in je oor

+ Ideaal tijdens het sporten, voor onderweg en voor thuiswerken

+ Je maakt optimaal gebruik van de functies en prestaties van de AirPods (Pro)

+ Verkrijgbaar in 20 kleuren

Let op: Pluggerz Fit dichten het oor af, maar zijn GEEN gehoorbeschermers.

Let op: De Fit is voor de AirPods Pro. Ben je op zoek naar maatwerk voor AirPods, AirPods 2 of EarPods? Dan hebben we ook de AirPods Sleeves, met precies dezelfde eigenschappen! Al deze producten zijn custom fit en te verkrijgen bij GIJSEN.

Bel voor een afspraak bij de audicien naar 046-451 3058. Tijdens de afspraak worden de producten aangemeten en besteld door onze audicien. Ook kun je de producten in een kleur kiezen. Vervolgens zal je worden gebeld wanneer de bestelling bij ons klaarligt en opgehaald kan worden.