Gijsen Zien & Horen

Wil jij ook genieten van de ultieme vrijheid en een leven zonder bril en een leven zonder bril of contactlenzen? Sporten zonder aan jouw bril of lenzen te hoeven denken? Naar bed zonder eerst je lenzen uit te moeten doen? Misschien hebben wij dan wel de oplossing voor je!

Door middel van een fullscan kunnen onze specialisten onderzoeken of je ogen in aanmerking komen voor een laserbehandeling of een implantlens. Dit is namelijk afhankelijk van je leeftijd, eigenschappen van je oog en je wensen.

Je ogen zijn een kostbaar bezit, daarom zullen wij ze met zorg en aandacht behandelen. Eyescan is door de consumentenbond getest als een van de beste ooglaserklinieken. Sinds 2009 zijn wij Eyescan Premium partner. Dat betekent dat je bij ons voor de voor- en nazorg van een Eyescan traject terecht kunt.

Overweeg je een laserbehandeling of lensimplantaat en wil je meer informatie? Loop eens bij ons binnen of bel gerust voor het maken van een afspraak. Dan kijken we samen welke oplossing het beste bij jou en je ogen past.