Gijsen Zien & Horen

Achter de schermen

5 november 2019

We geven u een klein inkijkje in hetgeen achter de schermen gebeurt vanaf het moment dat u een bril bij ons bestelt. Want uiteindelijk is het allerbelangrijkst dat uw zicht optimaal is als u uw mooie nieuwe bril op de neus heeft.

Lees verder

Orthoptie

15 oktober 2019

Vaak kunnen kinderen oogklachten zelf nog niet zo goed onder woorden brengen of wordt bij klachten niet direct aan een oogheelkundig probleem gedacht.

Lees verder

Trends

15 oktober 2019

Wat ziet u komend seizoen terug in onze winkel? Ook onze collectie gaat mee met de laatste trends.

Lees verder

Column Thomas & Paul

15 oktober 2019

Een column over 'onze' Thomas en Paul.

Lees verder

Nieuw in onze zonnebrillencorner

8 juli 2019

We hebben drie nieuwe merken toegevoegd aan onze zonnebrillencollectie. U kunt nu ook Silhouette, DITA-Lancier en Etnia Barcelona vinden in onze vernieuwde zonnebrillencorner.

Lees verder

Kim Booij, fotografe

5 juli 2019

De keuze was snel gemaakt dat in de Gazet bijzondere foto’s moesten komen. Wie deze beelden ging maken was een unaniem besluit. Dit moest en zou Kim Booij worden. Kim probeert de speciale momenten van geluk of schoonheid te vangen op beeld. De tijd voor héél even stil zetten.

Lees verder

Contactlenzen

3 juli 2019

U gaat lenzen dragen. Wat komt er allemaal kijken bij de aanmeting van uw contactlenzen?

Lees verder

Het belang van zonnebrillen bij jonge kinderen

28 juni 2019

In de zonnige zomermaanden is goede bescherming van de ogen ook erg belangrijk. De pupillen van kinderen zijn groter en de ooglenzen bevatten minder beschermend pigment. Daardoor zijn kinderogen extra kwetsbaar voor UV-straling.

Lees verder

Column Roy

20 juni 2019

Mijn naam is Roy. Ik ben die kale die geregeld langs komt gezoefd, op de wielrenfiets het liefst. 's Ochtends doorkruis ik in rap tempo Zuid-Limburg op weg naar het Tempelplein. Ik woon samen met mijn vriendin Sanne en sinds 10 maanden zijn we de trotse ouders van zoon Morris.

Lees verder

Porsche Design

10 april 2019

Eind januari is het allernieuwste ontwerp van Porsche Design Eyewear, The Glued Visor (P’8664), gepresenteerd op de beurs in München. Studio F.A. Porsche en Rodenstock hebben vier jaar gewerkt aan deze exclusieve Iconic én is nu al bekroond met de German Design Award 2019.

Lees verder