Gijsen Zien & Horen

Eind januari is het allernieuwste ontwerp van Porsche Design Eyewear, The Glued Visor (P’8664), gepresenteerd op de beurs in München. Studio F.A. Porsche en Rodenstock hebben vier jaar gewerkt aan deze exclusieve Iconic én is nu al bekroond met de German Design Award 2019.

Revolutionaire productie door hightech precision robot
Ook nu weet Porsche Design weer gebruik te maken van revolutionaire productie technieken gebaseerd op de productie van een Porsche. Ditmaal door een hightech precision robot. Het montuur is geïnspireerd op het plaatsen van een vooruit in een auto. De naam “Glued Visor” zegt het al. Er wordt een speciale kleefstof heel precies aangebracht door een robot met zes assen waarna ze het shield erop plaatsen, ook wel windshield technologie.

Karakter en kracht
De bril straalt karakter en kracht uit, weerspiegeld in de materialen en de ongewone productiebenadering. Het frame is gemaakt van 100% titanium en het shield van polycarbonaat met een zilverkleurige spiegelcoating. De slanke lijnen, doorlopende mirror lens in combinatie met het titanium maakt het montuur tijdloos.

Gelimiteerde brillencollectie
Wereldwijd zijn er slechts 911 exemplaren beschikbaar van deze Iconic. Met enige trots mogen wij er 10 aan onze collectie toevoegen. De Glued Visor behoord tot de Gold-categorie van de Iconics. Voor deze exclusieve bril is een speciale giftbox ontworpen.

Ontdek hier meer over The Glued Visor!