Gijsen Zien & Horen

Het is weer langzaam tijd om naar je zorgverzekering te kijken. Wie weet veranderen je behoeftes volgend jaar wel. En nu denk jij... Nou op het gebeid van horen nog lang niet voor mij, ik ben pas 50!

Juist jou bereiken we graag met deze blog. De achteruitgang van je gehoor begint vaak al vanaf 50 jaar. Maar om er op die leeftijd al “aan toe te geven” is een hele grote overwinning zegt men. De algemene gedachte is; “Ik ben pas 50, een gehoorapparaat is voor mensen in de 80.”

Dus jij vindt jezelf nog zo jong, fris en fruitig? Houdt dat dan ook lekker zo! Gehoorverlies ontstaat niet alleen door de leeftijd, maar ook door het oplopen van gehoorbeschadiging. Juist in het leven dat we tegenwoordig leiden. We gaan zo veel mogelijk festivals af en bij de jongeren staat de volumeknop minimaal op maximaal. Nog zo’n taboe; ‘gehoorbescherming’, maar net zo belangrijk. Nu kan ik hier nog wel even over door gaan. Maar ik ben bang dat ik van 25 jaar oud, jou niet ga overtuigen.

Maar als er een Sittardenaar is waarvan ik denk dat hij wel het een en ander bij jullie los kan maken, is het Gian Prince.

Dus Gian, was het zetten van die eerste stap nu echt zo moeilijk of gênant?

Gian; ”Nae, bis se gek. Ich moojs waal! Weet je ik heb gewoon veel te lang gewacht. Na 41 jaar op de bühne te hebben gestaan en altijd drumles te hebben gegeven, was het niet zo raar dat ik gehoorbeschadiging heb opgelopen. Achteraf spijt dat ik mijn oren nooit hiertegen heb beschermd. Heb er wel eens aan gedacht, maar met de doppen van toen kon ik niks. Ik moet de muziek wel echt zuiver horen en niet gedempt. Met de techniek van nu is het al vele malen beter! Hetzelfde met de gehoortoestellen, vroeger had je een complete stereo achter je oor hangen, nu zie je ze amper zitten.”

Claire; “Welke klachten had jij vooral?”

Gian; ” Het waarnemen van de hoge tonen en dat is echt een gemis. Je kan ook steeds minder mee met de rest. Je knikt ja, maar hebt eigenlijk amper gehoord wat er werd gezegd. Ja dat past gewoon helemaal niet bij mij, ik doe wel graag mee!”

Claire; “Hoe ben je bij ons terecht gekomen?”

Gian; “Als ik eerlijk ben, ben ik eerst bij een andere partij geweest maar daar was ik niet echt tevreden over. Toen ben ik maar eens bij jullie binnengestapt en die stap was niet zo groot want ik woon tegenover jullie.”

Claire; “Eerlijk, hoe is het je hier tot nu toe bevallen?”

Gian; “Hartstikke fijn, lekker Zittesj, familiair, normaal en eerlijk. Ook sprak het gehele pakket met de nazorg en garantie mij aan.”

Claire; “Wat fijn om te horen! Dus kunnen we je nu als ambassadeur inzetten voor Gijsen?”

Gian; “Nouuuuu, nee iedereen moet lekker zelf weten wat hij of zij doet. Maar als ze mij ernaar vragen, sta ik zeker met een positief verhaal klaar. Dan zal ik ze over de goede service vertellen, de garantie en het ontzorgpakket. Maar zeker ook over het toestel zelf. En hoe je deze kunt koppelen met je smartphone en zo ook op verschillende standen kunt zetten. Als ik in de kroeg zit, kan ik hem op standje restaurant zetten, ideaal!”

Claire; “Zullen we hem bij deze dan omdopen naar standje kroeg.”

Heb ik je nu een beetje kunnen overtuigen? Maak dan een afspraak voor een gratis hoortest of voor het aanmeten van gehoorbescherming. Ingrid brengt graag in kaart hoe het met jouw gehoor is gesteld. Hoe we het kunnen beschermen, of je klachten kunnen verminderen en wellicht zelfs oplossen.