Gijsen Zien & Horen

In een eerdere blogpost hebben wij twee verschillende glazen toegelicht. Echter hebben wij een veel breder assortiment. We lichten daarom in deze blogpost een ander soort glas toe.

Nulux iDentity V+, speciaal voor jou op maat gemaakte, enkelvoudige brillenglazen van Hoya. Met enkelvoudige brillenglazen bedoelen we glazen die slechts uit één sterkte bestaan. En dit soort glas is afgestemd op jouw persoonlijke draagkenmerken en het gekozen montuur. Deze enkelvoudige glazen worden gepersonaliseerd door het integreren van zowel individuele kenmerken als jouw kijkgedrag. Denk hierbij aan de draagwijze van het gekozen montuur.

Overigens met op maat gemaakt wordt ook echt 100% op maat gemaakt bedoeld. Er wordt namelijk rekening gehouden met allerlei factoren die ervoor zorgen dat de brillenglazen perfect zijn voor je gezicht en ogen. Zo wordt er naast de draagwijze en de vorm van het montuur ook gekeken naar de afstand tussen het brilglas en je hoornvlies, je pupilafstand (afstand van het midden van je neus tot de pupil) en de doorbuiging van het montuur en je pupil. Zelfs op 0,1 mm nauwkeurig opgemeten. Het complete plaatje bij elkaar dus!

Een van de belangrijkste voordelen van de Nulux iDentity V+ enkelvoudige brillenglazen is dat ze zo zijn ontwikkeld dat deze perfect meegaan in een moderne en dynamische levensstijl. Je geniet altijd van een natuurlijk en helder gezichtsveld, ongeacht de richting waarnaar je kijkt. Bovendien ervaar je met Nulux identity V+ van Hoya meer contrast. Je hoeft niet bang te zijn als er sprake is van veel oogvergroting of verkleining. Dit gaat ook bij een hogere sterkte.

Gelukkig hebben we een groot assortiment, zodat we vrijwel ieder probleem kunnen aanpakken en vooral met een breed perspectief naar jouw wensen kijken. Wil je meer weten over de enkelvoudige Nulux iDentity V+ van HOYA of over andere glazen? Kom langs en probeer. We adviseren je graag!