Gijsen Zien & Horen

Voor velen staat de vakantie voor de deur. De koffers worden gepakt, de vliegtickets liggen klaar of de auto's worden volgeladen, de checklist wordt steeds meer afgevinkt. Uiteraard staat jouw bril en/of lenzen op de inpaklijst, om niets van al het moois op vakantie te missen.
Heb je al eens overwogen om te kiezen voor daglenzen op vakantie? Daglenzen hebben grote voordelen ten opzichte van de harde lenzen en zachte 2 weken/maand lenzen. Daarnaast zijn ze heel goed te combineren met het dragen van een bril. We zetten de voordelen van daglenzen voor je op een rijtje:

- Daglenzen worden slechts 1 dag gedragen. Het meenemen van lenzenvloeistof is dus overbodig. Het niet hoeven meenemen van deze vloeistof scheelt weer in je beperkt aantal toegestane hoeveelheid vloeibare stoffen.

- Daglenzen zijn goed te combineren met het dragen van een zonnebril zonder sterkte.

- De hygiƫne rondom het bewaren van je lenzen is op warmere oorden anders dan thuis. Met daglenzen heb je hier geen omkijken naar!

- Daglenzen zullen niet beslaan of verregenen, je kan nog gewoon blijven zien onder andere weersomstandigheden.

- Directe vervanging van een beschadigde lens is mogelijk. Doordat ze bijvoorbeeld vies worden na een dagje op het strand. Je kunt ze gewoon uitdoen en een schoon paar lenzen indoen.

Kortom daglenzen zijn ideaal om te dragen tijdens een vakantie.

Wellicht overweeg je nu, na het lezen van deze informatie, daglenzen te nemen voor tijdens je vakantie, of zelfs als alternatief voor de maandlenzen die je draagt. Maak nu een afspraak en onze specialisten adviseren je graag zodat je met een optimaal oogcomfort op vakantie kunt gaan!