Gijsen Zien & Horen

Hoewel er natuurlijk geen manier is om de voordelen van Oakley PRIZM lenzen volledig te begrijpen totdat je ze zelf ervaart, willen we je toch meenemen in deze mogelijkheden van Oakley PRIZM.

Vroeger in de tijd toen je nog alleen maar een volumeknop had op een stereo-installatie konden we zonnebrillenglazen alleen maar lichter of donkerder maken. Toen volgden de revolutionaire ontwikkelingen en kwamen er PRIZM-contrastverhogende technologie├źn beschikbaar om jouw gezicht te verfijnen. Net zoals je nu ook de bas en treble knop op je stereo-installatie hebt.

Oakley combineert hun (lens)technologie met prestatiegerichte functies om voor elk receptuur van sport de juiste bril te maken. Zo is er vandaag de dag een afgestemde Oakley PRIZM lens voor zowat elke sportbehoefte.

Heb je moeite met vermoeide ogen of moeite met het gebrek aan contrast om gevaren te zien terwijl je op de weg fietst of word je verblind door het zonlicht bij het afslaan van de golfbal? Dan is de PRIZM lens de ideale oplossing voor jouw sportbehoeften.

Maar wat is nu eigenlijk PRIZM? Dit is Oakley's gepatenteerde lenstechnologie die het zicht afstemt op specifieke omgevingen.

Deze lenzen benadrukken kleuren waar het oog het meest gevoelig is voor detail, wat uiteindelijk helpt om prestaties, veiligheid en de gehele ervaring van sport te verbeteren. Traditionele zonnebrillen maken het draaglijker om de kleuren te zien die we in een omgeving willen zien, maar dit gebeurt ook met de kleuren die onze waarneming verstoren. Oakley PRIZM filtert al het 'ruisende' licht dat het zicht zou kunnen verstoren, terwijl de kleuren die nodig zijn voor optimale prestaties worden benadrukt.

Oakley heeft innovatie bereikt door de PRIZM lenzen die het lichtspectrum filteren met sportspecifieke kleurstoffen om het contrast te verhogen en schittering te verminderen voor jouw specifieke, omgeving en conditie.

De productiemethode is superieur tegenover andere merken omdat de kleurstof in het glas wordt verwerkt en niet als een coating bovenop het glas wordt aangebracht. Door deze techniek te gebruiken, kunnen de UV-bescherming en kleurversterkende eigenschappen niet worden weggekrast.