Gijsen Zien & Horen

HET UITZOEKEN VAN EEN MOOI MONTUUR IS NATUURLIJK HARTSTIKKE LEUK. U WILT ER TENSLOTTE GOED UITZIEN MET UW NIEUWE BRIL. MAAR UITEINDELIJK IS HET NÓG BELANGRIJKER DAT UW ZICHT OPTIMAAL IS ALS U UW MOOIE NIEUWE BRIL OP DE NEUS HEEFT. WAT KOMT DAAR EIGENLIJK ALLEMAAL BIJ KIJKEN? WE GEVEN U EEN KLEIN INKIJKJE IN HETGEEN ACHTER DE SCHERMEN GEBEURT VANAF HET MOMENT DAT U EEN BRIL BIJ ONS BESTELT.

1 | UITZOEKEN MONTUUR
We zoeken samen met u een montuur uit dat helemaal voldoet aan uw wensen. In onze uitgebreide collectie is altijd wel een montuur te vinden dat perfect bij u past.

2 | OOGMETING
Onze gediplomeerde opticiens meten uw ogen op. Tevens wordt er gekeken naar de algehele gezondheid van de ogen en wordt de oogdruk gecontroleerd.

3 | ADVIESGESPREK GLAZEN
Uit de oogmeting is al gebleken waarvoor u de bril nodig heeft. Tijdens het adviesgesprek worden uw wensen en verwachtingen verder besproken en zullen wij u alle mogelijkheden laten zien en uitleggen.

4 | INMETEN GLAZEN
Met een speciale fotozuil maken wij een foto van uw gezicht. Op de foto kunnen we zien waar het optimale doorblikpunt van de brillenglazen moet komen.

5| BESTELLEN GLAZEN
Indien wij uw glazen niet op voorraad hebben worden deze voor u besteld bij de glasfabrikant.

6 | CONTROLE & AANTEKENEN GLAZEN
Zodra uw glazen bij ons binnen zijn worden deze met de hand gecontroleerd. Zijn de glazen precies zoals besteld? Daarna worden de glazen aangetekend, ook dit gebeurt met de hand. Hierbij wordt het optimale doorblikpunt, zoals bepaald bij het maken van de foto, op de glazen aangetekend.

7 | OP MAAT SLIJPEN GLAZEN
In ons atelier staat een slijpmachine waarmee wij uw glazen digitaal op maat slijpen zodat deze perfect in uw bril passen. De glazen worden spanningsvrij in het montuur gemonteerd en de bril wordt verder met de hand afgewerkt.

8 | EINDCONTROLE
We controleren de bril en de glazen nogmaals. Pas als alles perfect is bellen wij u en kunt u de bril komen ophalen.

9 | OPHALEN BRIL
Als u voor het eerst de bril opzet vragen wij u goed rond te kijken en een stukje tekst te lezen zodat u kunt controleren of u goed kunt zien met uw bril. We stellen de bril ook af, dan kunt u meteen voelen of deze comfortabel zit en nergens hinderlijk drukt. Mocht u de bril toch niet lekker vinden zitten als u deze langer op heeft kunt u altijd even binnenlopen. Bij onze Care&Repair balie stellen wij de bril opnieuw voor u bij.