Gijsen Zien & Horen

Grote kans dat je mij misschien herkent.

Ik ben dat kleine vrouwtje die je wel vaker ziet rondrennen bij Gijsen Optiek. Mijn naam is Jeanine Netto, ik ben getrouwd met Arie en samen zijn wij super trots op onze zoon Dorthijs.

20 jaar geleden vroeg Leo Gijsen mij om bij het Gijsen-team te komen. Sindsdien is nog geen enkele dag, klant of advies hetzelfde geweest.

Toen ik aan mijn collega’s vroeg wat nou echt typisch Jeanine is, kreeg ik een duidelijk antwoord. Om 12:00 lunch en recht voor zijn raap. Dit kan ik helaas niet ontkennen. Een hongerige Jeanine, die kom je liever niet tegen. Het feit dat ze mij recht voor zijn raap vinden, zie ik stiekem als een groot compliment. Ik kan er bijvoorbeeld erg van genieten wanneer de juiste bril met de juiste persoon mee naar huis gaat…een echte Gijsen bril! Wanneer ik van mening ben dat de gekozen bril niet bij de persoon past, zeg ik dat. Het is tenslotte wel ons visitekaartje!

Met trots help ik met de verkoop van de uiteenlopende collectie van Gijsen Optiek. Ik krijg vaak het genoegen om voor meerdere merken de nieuwe collectie samen te stellen, dit zowel in de winkel als op internationale beurzen. Grote kans dat dit komt door mijn, soms onverbloemde, eerlijkheid. Wanneer ik niet zo weg ben van een bril, is de kans groot dat deze ook niet wordt ingekocht. Dit klinkt misschien als een riskante keuze, maar na elk seizoen kijken wij voldaan terug op een goed gekozen collectie.

Ik kijk er naar uit om de komende jaren nog vaak recht voor zijn raap te zijn en onze klanten mogen voorzien van een mooie bril of zonnebril.

Tot bij Gijsen!
Jeanine