Gijsen Zien & Horen

Ride & shine! De fiets is weer uit de berging gehaald, de routes zijn gepland, het clubje is weer bij elkaar getrommeld, de biertjes voor na het fietsen staan koud en je equipement ligt klaar. Maar hoe zit het met je fietsbril?

Als echte sportliefhebber hoeven we jou niet te vertellen hoe belangrijk het is om de juiste bril te dragen tijdens het sporten, toch?

Een fietsbril is heel wat anders dan je gewone zonnebril. Zo is deze aërodynamische, niet van metaal of glas en perfect op jouw (ge)zicht afgesteld. En dit geldt niet alleen voor het fietsen. Helaas zien we nog genoeg mensen zonder echte sportbril te werk gaan. Denk aan skiën, zwemmen, wandelen en alle andere sporten die je uitoefent in de zon. Zonde, want juist tijdens het sporten is scherp zicht en het beschermen van je ogen belangrijk. Maar als niemand jou dit verteld, ja dan weet je ook niet beter. Vandaar dat wij de voordelen toch nog een keer voor jou op een rijtje zetten.

Niet van metaal of glas? Ja, sportbrillen zijn gemaakt van kunststof. Dit om blijvend letsel in het gezicht te voorkomen. Maak jij een val dan wil je niet dat je bril of glas in je gezicht of oog splintert.

Verder zorgt de aerodynamische vorm van een goede sportbril voor het juiste comfort in alle weersomstandigheden. Dit in combinatie met de juiste accessoires zoals een opzetstukje dat zweet opvangt zorgt ervoor dat jij geen tranende ogen krijgt en scherp ziet vanuit elke hoek. Benieuwd hoe dit werkt? Laat je adviseren bij Gijsen over de sportbril die het best bij jou past en test hem in onze windtunnel op de fiets, ski’s of loopband.

Ook qua sterkte is er heel veel mogelijk. Ben jij gewend dat het met jouw sterkte niet mogelijk is, wij bij Gijsen gaan deze uitdaging graag met je aan. Met de huidige technieken van Oakley en Evil Eye reiken de mogelijkheden al heel ver betreft kleurechtheid, hoge sterktes en krommingen in de lens.

Je look compleet maken? Ook voor je fietshelm kun je bij ons terecht. Met de helmen van POC stap je veilig and fashion verantwoord op je fiets.

Wist je dat wij tegenwoordig ook schietbrillen verkopen? Onze medewerker Noud kan je hier alles over vertellen. Benieuwd naar de ins & out over deze tak van sport, bel dan gerust om hiervoor een afspraak in te plannen.

OAKLEY
OAKLEY
OAKLEY
OAKLEY