Gijsen Zien & Horen

Cartier

Onberispelijke aandacht voor detail en monturen van ongeëvenaarde klasse. De Cartier monturen doorstaan een 25-punten test voordat de bril beschikbaar wordt voor de consument. Een blijk van aandacht voor precisie. Cartier beschikt over een eigen productielocatie waar alleen de beste vakmensen werken aan de unieke monturen.

Zonnebril: Cartier / Correctiebril: Götti
Zonnebril: Cartier / Correctiebril: Götti

Götti

Elegante, bescheiden monturen die door de enorme variatie in vorm en kleur absoluut niet saai zijn. De monturen sluiten perfect aan bij hun motto: ‘beauty of simplicity’. De brillen worden gemaakt van acetaat en titanium, afgewerkt met Zwitserse perfectie. Zo wordt ieder scharniertje weggewerkt. Het logo staat in tegenstelling tot menig ander merk niet groot op het montuur, maar wordt er subtiel op geëtst. Götti benadrukt de persoonlijkheid van de brildrager.

Yellows Plus

De basis van de gehele collectie is geproduceerd in titanium. De eenvoud en pure vormen van de Japanse oprichter en ontwerper Toshiaki Yamagishi geven het merk een krachtig design. Zijn sterke visie is zichtbaar in de verfijning en herkenbaarheid van de gehele collectie. Deze handgemaakte monturen geven een uitmuntend draagcomfort en zijn licht van gewicht. Een collectie voor jong en oud met een herkenbare stijl.

Garrett Leight

Een hip en jong merk dat de relaxte LA sfeer uitstraalt. Garrett Leight is ontstaan in Venice Beach en ontworpen in LA. Ieder montuur is vernoemd naar een straat in Venice. De monturen worden met de hand gemaakt waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardig acetaat uit Japan, Italië en China. Ze kiezen voor de beste kwaliteit, maar letten wel op de prijs waardoor u een zeer goed product in handen heeft voor een eerlijke prijs.

Tom Ford

Vintage en eigentijdse invloeden zorgen voor tijdloze, moderne (zonne)brillen. De kernwaarden van het merk worden weerspiegeld in de brillencollectie: Made in Italy, met aandacht voor detail en hoge kwaliteit. Het onbetwiste icoon van het merk, het elegante metalen “T”-detail, zorgt voor directe herkenbaarheid.

ECO

Een verschil maken begint met betere keuzes maken. Daarom heeft ECO het zijn missie gemaakt om gerecycled en biobased materiaal in hun monturen te gebruiken. Daarnaast wordt er een boom geplant voor elk verkocht montuur. De monturen uit de ECO Biobased lijn worden gemaakt van castorzaadolie. Hierdoor zijn de monturen licht, comfortabel en duurzaam. De ECO Recycled brillenlijn bestaat uit metalen monturen die voor 95% uit gerecycled metaal worden gemaakt. Een grote besparen voor onze grondstoffen!

Voor alle monturen zijn magnetische zonneclips verkrijgbaar. Zo is je bril in een handomdraai een zonnebril!