Gijsen Zien & Horen

We lopen graag voor op het gebied van trend en innovatie. Zo hebben wij deze trend 3 jaar geleden ook al in huis gehaald, maar we moeten eerlijk toegeven dat het er toen nog te vroeg voor was. Toch gaan we er dit jaar weer voor, met volle overtuiging! Want deze trend speelt zich niet meer alleen in de straten van Milaan af. Nee, zelfs hier in het zuiden is men er klaar voor, jij dus ook!

Natuurlijk kopen wij onze selectie in naar de wensen van onze klanten, maar we moeten je wel blijven uitdagen toch? Maar, welke trend is dit dan? Ben jij 90's kid, kijk dan maar eens met welke bril je ouders rondliepen in jouw kindertijd, dit zijn namelijk de monturen die nu een moderne look & feel hebben gekregen. Dunne monturen van dik acetaat. Liefst in zwart, bruin, crème, pastel of neon. Jep, zelfs neon groen, dé kleur van nu. Maar maak je maar geen zorgen, hier vallen we je (voor nu) nog niet mee lastig. En begrijp ons niet verkeerd, het zijn niet de ''snelle planga's'' nee het is de verfijnde elegante versie hiervan, eentje met klasse.

In onze collectie kom je ze voornamelijk in het zwart en bruin tegen. Met welke bril deze trend in 2022 begon? De PR 17W van Prada, een zeer geliefd montuur. Gedragen door Travis baker, Ook Pete Davidson had hiervan weer een variant van Dior op. Milaan is groot, maar deze brillen kom je daar in elke straat tegen. Zo hebben we deze trend dan ook ingekocht tijdens de beurs van afgelopen mei in Milaan. En niet alleen bij Prada & Dior, ook bij merken zoals, Gucci, Chanel en Tom Ford.

Nu geeft het woord trend ook bij genoeg zuiderlingen een afkeer. Maar omdat juist deze trend een oude bekende is, is het er een die door elke generatie en type persoon gedragen kan worden. Je ziet ze nu voornamelijk op festivals, maar als het aan ons ligt mag je net zo flaneren tijdens je vakantie of gewoon op het terras en zelfs tijdens de wandeling met je ouders. Benieuwd welke van deze zonnebrillen het beste bij jou past? Kom dan langs, voordat je ouders je voor zijn.