Gijsen Zien & Horen

Al zeker meer dan 35 jaar werken en streven wij samen met HOYA naar een optimaal zicht, individueel afgestemd op de behoeften en wensen in uw dagelijks leven. In het dagelijkse leven passen we onze kleding keus aan op onze functies en stijl. Laat ook uw brillenglazen uw zicht ondersteunen en haal het meeste uit uw activiteiten. Hieronder leest u in het kort de voordelen van de EnRoute (pro), Sync IIIi en WorkStyle V+ glazen van HOYA.

ENROUTE // ENROUTE PRO - BETER ZIEN, VEILIG RIJDEN.

ENROUTE brillenglazen zijn specifiek ontworpen voor in het verkeer. Ze verminderen de belasting voor het visuele systeem en zorgen voor een ontspannen rijervaring, dankzij het aanbod van hoogwaardige enkelvoudige of multifocale brillenglazen en een speciaal ontworpen schitteringsfilter dat hinderlijke reflecties en verblindende koplampen tegengaat.

Voor beroepschauffeurs heeft HOYA ENROUTE Pro ontwikkeld. Naast de andere voordelen van ENROUTE beschikken ze over een contrastverhogende filter dat zorgt voor een beter contrast, een betere kleurwaarneming en nog minder schittering. Het Pro glasdesign houdt rekening met de individuele omstandigheden zoals de kijkafstand tot het dashboard en de spiegels, voor een natuurlijke, ontspannen houding.

DE VOORDELEN:

 • Comfort in alle kijkrichtingen en op alle afstanden.
 • Betere kleurwaarneming en minder schittering.
 • Meer ontspannen zicht.

SYNC IIIi - OGEN ZIJN NIET GEMAAKT VOOR BEELDSCHERMEN, SYNC IIIi WEL.

Veel mensen kijken tegenwoordig zo’n 8 tot 10 uur per dag op beeldschermen, wat digitale oogstress kan veroorzaken. Symptomen als geïrriteerde ogen, wazig zicht en hoofdpijn kunnen zelfs al na twee uur optreden.

Creëer een ontspannen zicht met HOYA’s derde generatie brillenglazen met accommodatie ondersteuning, speciaal ontworpen om digitale oogstress te verminderen. Sync III is ideaal voor alle brildragers tussen de 15-45 jaar oud, die minimaal 2 uur per dag op beeldschermen kijken of andere taken op korte zichtafstand uitvoeren.

Sync IIIi brillenglazen hebben een optimale glassterkte voor veraf zien en een ‘boost zone’ in het onderste gedeelte van het glas. Deze is speciaal aangepast aan de manier waarop brildragers tegenwoordig hun ogen gebruiken. In die ‘boost zone’ is de sterkte van het glas licht verhoogd om de oogspieren te ondersteunen en te ontspannen bij het kijken op bijvoorbeeld smartphones computers en tablets. Het helpt de ogen om gemakkelijker scherp te stellen waardoor oogstress wordt verminderd.

De i in Sync IIIi staat voor identiteit. Zo wordt de ‘boost’ zone afgestemd op de stand van de bril op uw gezicht. Hoe ver staan de glazen van uw oog? Op welke hoogte staat uw pupil bij de verschillende kijk standen? En wat is de vorm van uw gekozen montuur?

DE VOORDELEN:

 • Extra ondersteuning bij het accommoderen waardoor een betere, langdurige prestatie mogelijk wordt.
 • Moeiteloos opnieuw scherpstellen.
 • Scherp, comfortabel zicht in alle richtingen en op alle afstanden.
 • Eenvoudigere overgang van enkelvoudige naar multifocale glazen bij klanten met lichte presbyopie.

WORKSTYLE V+ - GEÏNDIVIDUALISEERDE INDOOR BRILLENGLAZEN

WorkStyle V+ is de geavanceerde indoor oplossing die perfect is afgestemd op uw individuele werkomstandigheden en draagcondities. Het biedt optimale visuele diepte- en breedteperceptie op alle tussenafstanden en is ideaal voor mensen die kantoorwerkzaamheden of gedetailleerd werk uitvoeren. Dankzij de Binocular Harmonization Technology zijn de binoculaire prestaties ongeëvenaard. De drie ontwerp varianten zijn afgestemd op specifieke kijkafstanden, afhankelijk van uw behoeften.

Kies uit drie varianten voor een zo persoonlijk mogelijke bril.

CLOSE
Perfect voor specialistische hobby’s en beroepen, waarbij een grote precisie vereist is en een zo breed mogelijk gezichtsveld bij korte en middellange afstanden tot 1 meter gewenst is.

SCREEN
De beste keus voor werken achter een scherm en bij beroepen die een soepel en scherp zicht in de diepte en breedte vragen voor afstanden tot 2 meter.

SPACE
Bijzonder geschikt voor activiteiten waarbij de focus wat verder ligt dan bij een computerscherm. Biedt een kristalhelder zicht op korte afstanden en scherp zicht bij afstanden ver weg.

DE VOORDELEN:

 • Perfecte diepte- en breedteperceptie op korte en middellange afstanden. Ideaal bij het gebruik van digitale apparaten.
 • Soepele, comfortabele overgangen tussen de verschillende kijkafstanden.
 • Het hoogste niveau van precisie.
 • Perfect en moeiteloos scherpstellen, uitmuntende diepteperceptie.
 • Een ideale oplossing voor in een kantooromgeving en activiteiten waarbij precisie belangrijk is.