Gijsen Zien & Horen

Glazen; het onderdeel waarmee je van een montuur een bril maakt en van kijkprobleem naar kijkoplossing gaat. Een oplossing afgestemd op jouw unieke wensen, wat zorgt voor een comfortabel zicht. Door het grote assortiment dat we in huis hebben, kunnen we vrijwel ieder probleem aanpakken en met een breed perspectief naar jouw wensen kijken.

In deze editie lichten wij een aantal maatwerk glazen toe. Met als eerste het enkelvoudige SYNC IIIi glas. Dit is een premium glas met een Boost zone. Afgestemd op de levensstijl van nu met hierin het frequente gebruik van digitale apparaten. Onze ogen moeten snel wisselen tussen de verschillende afstanden van onze telefoon, laptop en het veraf kijken. Door deze Boost Zone is de overgang tussen deze afstanden een stuk comfortabeler voor onze oogspieren. Wat klachten als hoofd- nek- en rugpijn, wazig zicht en droge ogen kan voorkomen of verhelpen. Overigens houdt dit glas rekening met montuur doorbuiging, vertex-afstand en inclinatiehoek om zo nog meer in te spelen op de specifieke visuele wensen van jou als klant. De keuze van een montuur en hoe deze vervolgens op je gezicht staat is namelijk voor iedereen uniek en wij bij Gijsen vinden dat het glas hier naadloos op moet aansluiten.

Dan lichten wij graag ook nog even het Nulux Identity V+ glas toe. Ook dit is een enkelvoudig maatwerk glas afgestemd op jouw persoonlijke draagkenmerken. Dit glas is gebaseerd op iD FreeFrom Design Technology, wat inhoudt dat je door een groter gedeelte scherp kan kijken en er minder beeldvorming ontstaat. Hoe dit kan? Normaal gesproken wordt een glas vanuit het midden naar de juiste sterkte geslepen. Bij dit glas wordt er op elke millimeter 10.000 keer gebeiteld. Als je het met een tv vergelijkt, heb je met dit glas een 4K view! Dit creƫert een ongeƫvenaarde gezichtsscherpte en een natuurlijke kijkervaring. Het is dan ook niet voor niets de meest geavanceerde technologie voor enkelvoudige brillenglazen.

Nu zijn dit twee verschillende glazen van ons brede assortiment, twee uit het hogere segment. Uiteraard kijken we bij Gijsen graag met je mee naar welk glas het beste bij jouw persoonlijke wensen en budget past, niet iedereen heeft tenslotte behoefte aan een 4K tv.