Gijsen Zien & Horen

“Onze zoon Bas (nu 14 jaar) heeft al een tijdje een bril, maar kwam vaak terug van school met de opmerking dat hij hoofdpijn had en moe was. Daardoor ontstonden er ook concentratie problemen.
Bij Gijsen Optiek maakten we een afspraak met een optometrist om te kijken wat er schortte. Al snel heeft de optometrist de orthoptist er bijgehaald. Na verder onderzoek bij de orthoptist bleek dat Bas met één oog scheel keek. Bas moest zoveel moeite doen om dit te corrigeren dat hij daardoor zo vaak hoofdpijn had. Het spiertje in het oog was te lang en zou gecorrigeerd kunnen worden middels een operatie. Er werd contact gelegd met de meest toonaangevende oogarts in Brussel, de autoriteit op dit gebied.
Vrij snel, zonder wachttijd kregen we een afspraak in Brussel. De oogarts adviseerde ons precies hetzelfde als de orthoptist bij Gijsen Optiek: Er moest een spiercorrectie aan het oog plaatsvinden.
De opname evenals de operatie in Brussel verliep heel goed. Bas was na twee dagen helemaal opgeknapt. Zijn oog stond weer recht en de hoofdpijnen en andere klachten waren verdwenen.

We zijn blij met het goede advies van Gijsen Optiek. We zijn van mening dat zij toonaangevend zijn qua deskundigheid en beschikken over topapparatuur. Dit heeft ertoe bijgedragen dat Bas hersteld is. We hebben veel lovende woorden en adviseren iedereen om met zulke klachten naar Gijsen Optiek te gaan.”

Familie Goossens – Sittard